Doneren

Tamar Center is een non-profit organisatie gesponsord door donaties van kerken, organisaties en personen. Tamar Center wordt ondersteund door een internationale achterban. Deze achterban bestaat zowel uit bedrijven als particulieren. In Nederland worden de belangen van Tamar Center behartigd door de Stichting Tamar Center Thailand te Dordrecht. Deze stichting heeft de ANBI status.

Giften kunnen worden overgemaakt naar een van de volgende rekeningen:

  • NL83 RABO 0395 3798 73 - algemene rekeningnummer van Stichting Tamar Center Thailand te Dordrecht. Dit nummer wordt gebruikt voor algemene giften en voor giften met bestemming Isaan (dit graag specifiek vermelden).

  • NL74 RABO 0395 3752 82 - rekeningnummer van Stichting Tamar Center Thailand te Dordrecht ten behoeve van de thaise staf in het Tamar Center.

  • NL59 RABO 0103 6362 18 - rekeningnummer van Stichting Tamar Center Thailand te Dordrecht, ten behoeve van huisvesting in Pattaya.

  • Daarnaast is er de mogelijkheid om online te doneren: zie onderstaande hoofdstuk Online Doneren.

Er zijn verschillende manieren waarop u het werk kunt sponsoren. U kunt een eenmalige of maandelijkse donatie overmaken van elk willekeuring bedrag b.v. €10,00, €20,00, €100,00. Er is geen donatie te groot of te klein. In het onderstaande hoofdstuk vindt u een overzicht van mogelijke doelen voor uw donatie. Al uw donaties komen 100% ten goede van het werk in Thailand.

Graag willen we u bedanken voor uw gift, maar in verband met de AVG-wet hebben wij geen adresgegevens van u. Wilt u dit toch graag ontvangen, stuur dan uw postcode en huisnummer mee bij uw overschrijving.

Voor verder informatie kunnen mensen contact opnemen met de penningmeester via stct.financieel@solcon.nl. Meer informatie over Stichting Tamar Center Thailand kunt u hier vinden.

Bankrekening Thailand

Bankaccount nummer:  484-414444-6
Bankaccount naam: Project L.I.F.E. Foundation
Bank
Swiftcode: BKKBTHBK

PayPal

PayPal account: info@tamarcards.com

Maandelijkse Donatie

 

U kunt kiezen uit €10, €15, €20, €25, €30, €40, €50, €100, €250, €500.

€ Maandelijks

€ Stel eigen bedrag

Waar het meest nodig is

 

U kunt een gift geven voor waar het meest nodig is.

Sponsor een medewerker

 

In Tamar Center hebben we een aantal vrouwen opgeleid die de bars hebben verlaten en hebben gekozen om Jezus te volgen. Deze vrouwen werken nu bij Tamar Center en helpen met de bar outreach en met vertalen. Zij zijn het levende bewijs voor de meisjes in de bar dat er een manier is om hier weg te komen. De meeste vrouwen krijgen geen financiële steun en dus krijgen ze van ons een salaris. Om een vrouw bij ons te laten werken betalen wij per maand ongeveer €400,00. Met dit geld zou u ons een maand kunnen helpen aan het salaris voor een fulltime werkkracht.

€ 400 (Per maand)

€ 1200 (Per persoon)

Sponsor een student voor  de training

 

Dit zijn de kosten voor één persoon voor een volle drie maanden training. Tijdens deze training betalen wij alle onkosten zoals huisvesting, kosten voor eten, transport, trainingsmaterialen, welkomstcadeau etc. Deze prijs is ook inclusief de onkosten voor sprekers die komen om de vrouwen te onderwijzen en te trainen.

€ 1200 (Per avond)

Vrijkoopavond

 

Wij zouden graag elke maand een vrijkoopavond willen organiseren voor de vrouwen uit de bars om op die manier te kunnen evangeliseren. Op een dergelijke avond verwachten wij rond de 50 vrouwen. Door samen te eten en te praten hopen wij in contact te komen en ook het goede nieuws van Jezus te kunnen vertellen. Wij willen graag de vrouwen uitnodigen om een nieuw leven te starten binnen Tamar Center. Elke avond kost rond de € 1200 en is inclusief het vervoer voor de vrouwen, maaltijden voor meer dan 50 personen en kosten aan de bar om een vrouw mee te mogen nemen, etc.

€ 325 (Per trip)

Sponsor een trip naar Isaan

 

Om de maand proberen we met een team een reis te maken naar Isaan. Isaan is een arme regio in Thailand waar veel vrouwen vandaan komen die in de bars werken. De teams concentreren zich elke keer op een ander dorp. In de dorpen willen wij graag vertellen over Gods liefde. Met de kinderen spelen we spelletjes en vertellen we over de gevaren van het komen naar steden als Pattaya. Tijdens ons verblijf wordt het hele dorp uitgenodigd voor een maaltijd op de laatste avond. Een week outreach kost rond de €325,00, dit is inclusief vervoer, eten en drinken, materialen voor de outreach en de maaltijd voor het hele dorp. Wilt u ons helpen om nieuwe dorpen te bereiken?

€ 15 (Per keer)

Bar outreach avond

 

Drie keer in de week gaat er een team van Tamar Center naar de bars en bordelen in Pattaya om in contact te komen met de vrouwen die daar werken. Voor een avond outreach zijn wij rond de € 15 kwijt aan kosten voor vervoer en drinken in de bar (alcoholvrij). Zou u ons willen sponsoren voor een aantal avonden outreach?